Rezultate admitere 2023

Rezultate finale LA concursul de admiterE - 2023

Candidaţii admişi în urma celei de-a doua sesiuni de admitere vor achita 1000 lei (specializare Drept) / 500 lei (specializările Management, Economia comerțului, turismului și serviciilor, Administrație publică și specializările de master) din taxa anuală de studii, în perioada 26-27 septembrie 2023. În cazul în care renunță la locul ocupat după data de 28 septembrie 2023 nu vor mai putea solicita restituirea sumei achitate.

Rezultatele concursului de admitere - sesiunea SEPTEMBRIE 2023*:

  * CODUL CANDIDATULUI ESTE FORMAT DIN ULTIMELE 6 CIFRE ALE CNP-ului / Număr de identificare (pentru persoanele din Republica Moldova).

Rezultatele concursului de admitere - sesiunea IULIE 2023*:

*CODUL CANDIDATULUI ESTE FORMAT DIN ULTIMELE 6 CIFRE ALE CNP-ului / Număr de identificare (pentru persoanele din Republica Moldova).

Rezultatele concursului de admitere - sesiunea IULIE 2022

Listele finale cu candidații și specializarea la care au fost admiși:

CODUL CANDIDATULUI ESTE FORMAT DIN ULTIMELE 6 CIFRE ALE CNP-ului / Număr de identificare (pentru persoanele din Republica Moldova).

Toți candidații înscriși la cursurile postuniversitare Managementul instituțiilor de educație, Managementul instituțiilor prestatoare de servicii sociale și de sănătate și Managementul achizițiilor sunt declarați admiși.

Candidaţii admişi în urma sesiunii de admitere din iulie 2022 vor achita 1.000 RON (specializarea Drept) / 500 RON (specializările Management, Economia comerțului, turismului și serviciilor, Administrație publică și specializările de master), avans din taxa anuală de studii,  în perioada 02-12 august 2022, pentru confirmarea locului. În cazul în care nu efectuează plata, candidatul este declarat respins iar locul devine liber pentru sesiunea de admitere din septembrie 2022. 

Taxele pot fi plătite astfel: